UNIKT ERBJUDANDE FÖR VISITAS MEDLEMMAR

 

Äntligen kan du som medlem i Visita spela musik i din verksamhet och slippa betala avgifter till SAMI och STIM samtidigt som du ser till att artister och låtskrivare får skälig ersättning.

Använd Epidemic Sound och spara ca 50% av dina befintliga musikkostnader idag!

Med Epidemic Sound får du en kostnadseffektiv och bekväm musiklösning. Epidemic Sound tar hand om drift, schemaläggning, uppspelning och tillhandahåller all nödvändig support för att slippa kostsamma licensavgifter till SAMI och STIM.

Tre sanningar om musik i hotell- och restaurangmiljö:

  • Rätt musik i en verksamhet får kunder att stanna längre

  • Rätt musik förhöjer arbetstrivseln för anställda

  • Musiken som spelas i en verksamhet påverkar kundernas uppfattning om varumärket

    1. Vad är skillnaden mellan Epidemic Sound och den traditionella modellen? Epidemic Sound representerar sina låtskrivare och STIM företräder sina medlemmar. Epidemic Sound betalar direkt vid leverans av musiken till sina upphovsmän medan STIM har en modell där de samlar in pengar och sedan fördelar avgifterna retroaktivt till sina medlemmar utifrån förutbestämda utdelningsnycklar.

    2. Vad kostar det?
    Epidemic Sound kan till Visitas medlemmar erbjuda en besparing med ca 50% av befintliga musikkostnader. Det som styr priset är yta i kvadratmeter, öppettider och sittplatser.

 

tumblr_mn8b8sLRb61rkz363o1_1280.jpg
 

Citat från några av våra kunder

“Epidemic Sound hjälpte oss att skapa ett helt unikt sound samtidigt som vi sänkte våra befintligamusikkostnader rejält”

– Björn Källström, VD Pizza Hut Sverige

 

“Jag och min personal gillar verkligen den musik som Epidemic Sound har valt ut åt oss”

– Eva Kalling-Hansson, VD Strand Hotell